Neem contact met ons op voor een gratis gesprek

Advocaat ontslagrecht

Bent u ontslagen of dreigt uw werkgever met ontslag? Gaat uw werkgever failliet of is er sprake van een reorganisatie? Wat kunt u hiertegen ondernemen? En heeft u recht op een ontslagvergoeding?

Een ontslag heeft ingrijpende gevolgen. Vaak staat het belang van de werknemer lijnrecht tegenover het belang van de werkgever. Het is daarom verstandig om een deskundige in te schakelen die uw belangen behartigt. Het Wetshuys Advocaten in Venlo, Venray, Boxmeer en Sittard helpt u daar graag bij. Wilt u meer informatie of maakt u graag een afspraak? Neem dan gerust contact met ons op.

Side contactformulier

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

VSO check

Heeft u een vaststellingsovereenkomst (‘vso’)/beëindigingsovereenkomst van uw werkgever ontvangen? Kom niet voor onverwachte verrassingen te staan en doe de VSO check. Wij hebben de expertise en ervaring in huis om u hierin te begeleiden. Vaak lukt het onze specialisten om een fors hogere vergoeding te krijgen, zonder dat u kosten maakt voor onze bijstand.

Specialisten in ontslagrecht

Wij begrijpen dat er in een ontslagprocedure veel op u afkomt. Een arbeidsovereenkomst kan op verschillende mogelijkheden beëindigd worden. Uw werkgever kan voor beëindiging kiezen of u kiest er bijvoorbeeld samen voor om de arbeidsovereenkomst te beëindigen. Hoe dan ook betekent ontslag het einde van het arbeidscontract. Onze advocaten zijn specialisten in het ontslagrecht. Door de jarenlange ervaring van onze advocaten kunnen wij u bijstaan in iedere ontslagsituatie. Denk hierbij aan:

  • Ontslag op staande voet;
  • Ontslag met wederzijds goedvinden (de vaststellingsovereenkomst);
  • Ontslag wegens bedrijfseconomische omstandigheden;
  • Ontslag wegens langdurige ziekte;
  • Ontslag in verband met disfunctioneren;