Advocaat arbeidsrecht

Een advocaat arbeidsrecht voor iedere situatie

Bij Het Wetshuys kiest u voor een advocaat arbeidsrecht met veel ervaring. Arbeidsrecht is een complex en veranderlijk vakgebied waar specialisme voor vereist is. Onze arbeidsrecht advocaten houden zich hiermee voortdurend bezig en zijn bovendien goed op de hoogte van bijvoorbeeld de wet Werk en Zekerheid. U bent verzekerd van een professional die u deskundig advies geeft, u begeleidt bij een eventuele procedure en te allen tijde streeft naar optimaal resultaat. Het gaat immers om uw werk en daarmee uw inkomen.

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Onze advocaat arbeidsrecht kan u helpen bij:

  • Een (dreigend) ontslag en schadevergoeding bij ontslag
  • Het opstellen, onderhouden en ontbinden van arbeidsovereenkomsten
  • Vaststellingsovereenkomsten
  • Problemen met UWV of gemeente over uitkering of voorzieningen
  • Arbeidscontracten, concurrentie- of relatiebeding
  • Kantonrechterprocedures of Ontslagprocedures via het UWV

Ook voor ondernemers is arbeidsrecht belangrijk

Onze advocaat arbeidsrecht is er ook voor arbeidskwesties. De Arbeidsverhouding in het arbeidsrecht is immers ingewikkeld en wanneer u de ontwikkelingen niet goed volgt, dan kunt u als werkgever behoorlijke risico’s lopen. Het Wetshuys staat u daarom graag bij in arbeidsconflicten en biedt u advies en ondersteuning rondom zaken als loonkwesties, doorbetaling bij ziekte, geldigheid van proeftijd, arbeidsongevallen, ontbinding bij de kantonrechter en ga zo maar door. Bovendien hebben de advocaten arbeidsrecht van Het Wetshuys de visie dat het voorkomen van juridische conflicten op de werkvloer goedkoper is dan procederen.

Advocaat arbeidsrecht met veel ervaring

Kiest u voor Het Wetshuys, dan kiest u voor een advocaat arbeidsrecht met veel ervaring. Onze experts denken professioneel met u mee in concrete oplossingen. Bovendien hebben zij jarenlange juridische kennis weten op te bouwen waarmee zij voor u het hoogst haalbare resultaat nastreven. Zo bent u verzekerd van daadkrachtig optreden in de vorm van advies en ondersteuning, met oprecht begrip voor u als werkgever of werknemer. Wilt u een advocaat arbeidsrecht spreken? Loopt u dan gerust, zonder afspraak, eens binnen bij ons gratis spreekuur in Venlo. Komt u liever langs in Venray nabij Tegelen, Blerick, Belfeld of Beesel, of op een ander tijdstip? Neemt u dan contact op om een afspraak te maken.

Maak een afspraak