mr. S. (Sien) Smeets

Betrokken en sociaal • Breed juridisch ontwikkeld • Doelgerichte vastbijter

Sien is een betrokken en ervaren advocaat en mediator met oog voor de mens achter de zaak. Zij is doelgericht en daadkrachtig. Zij gaat een conflict niet uit de weg en laat niet los voordat een bevredigende oplossing is bereikt. Sien kan een complexe juridische situatie goed inschatten en gemakkelijk uitleggen. Sien behandelt binnen ons kantoor zowel als advocaat als mediator complexe vraagstukken waar ondernemers mee te maken krijgen bij echtscheiding en conflicten in samenwerkingsverbanden (BV, maatschap, VOF). Zij werkt daarbij veelvuldig samen met diverse accountantskantoren en is in staat om snel inzicht te verkrijgen in de financiële situatie in de onderneming. Tevens heeft Sien bijzondere aandacht voor het onderwijs, waardoor zij regelmatig als advocaat, mediator of vertrouwenspersoon binnen het onderwijs actief is.

Sien heeft zich gespecialiseerd in het erfrecht. Het overlijden van een dierbare is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. In een dergelijke situatie kunnen meningsverschillen behoorlijk oplopen. Sien besteedt bij de uitvoering van haar werk bijzondere aandacht aan de emoties en psychische aspecten.

Sien ziet extra uitdaging in het begeleiden van cliënten die worden geconfronteerd met eigen psychische problematiek of psychische problematiek van de tegenpartij. Daarom specialiseerde zij zich in de omgang met de narcistische cliënt of tegenpartij. Zij heeft als doel om ook in gevallen waarbij psychische problematiek speelt tot goede en gedragen oplossingen te komen. Dit creëert rust voor alle partijen.

linkedin icon mail icon 

Sien

  • Mede-eigenaar en gespecialiseerd in erfrecht en familierecht.
  • Advocaat & mediator.
  • Studeerde in 2003 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
  • Sinds 2003 werkzaam in de rechtshulp, sinds 2004 werkzaam als advocaat.
  • Passie voor ingewikkelde vraagstukken bij scheiding en samenwerkingsverbanden bij ondernemingen.

Functies

Lidmaatschappen