Betaalbare tarieven

Wij vinden dat een advocaat of mediator betaalbaar moet zijn. Onze missie: Toegang tot het recht en mediation voor iedereen. Wij hanteren betaalbare tarieven, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Kwaliteit en gedrevenheid staan bij ons voorop.

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Mediation en bemiddeling

Laag of midden inkomen?

Heeft u als particulier een laag of midden inkomen? Als u in aanmerking komt voor gefinancierde mediation, draagt de Raad voor Rechtsbijstand vrijwel al uw kosten van de mediator. U betaalt dan slechts een lage eigen bijdrage van € 53,00 of € 105,00 voor de gehele mediation. Kijkt u voor de exacte inkomensgrenzen en de hoogte van de eigen bijdrage op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Rechtsbijstandsverzekering?

Heeft u als particulier of onderneming een rechtsbijstandsverzekering? Kijkt u dan in de polisvoorwaarden of mediation door uw verzekering wordt gedekt. Al onze mediators zijn MfN – gecertificeerd. Veel rechtsbijstandsverzekeraars dekken mediation, ook bij scheiding, wanneer u een MfN – mediator inschakelt. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Hoger inkomen of onderneming?

Heeft u een hoger inkomen of heeft u een conflict als onderneming? Wij hanteren passende uurtarieven, zodat iedereen een goede mediator en scheidingsbemiddelaar kan inschakelen. Conflicten moeten immers opgelost worden.

Duidelijkheid over de kosten van uw zaak staat bij ons voorop. Dit betekent voor u:

  • Vooraf duidelijkheid over de te hanteren tarieven, die bepalen we in overleg met u;
  • Vooraf een inschatting van de kosten;
  • Periodieke facturering met urenspecificatie, dus geen verrassingen achteraf;
  • Indien de zaak zich er voor leent, kunnen ook vaste prijsafspraken worden gemaakt. Dit beoordelen we met u tijdens een eerste vrijblijvend gesprek.

Advocatuur

Laag of midden inkomen?

Op zoek naar advocatuur voor particulieren? Heeft u als particulier een laag of midden inkomen? Als u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand, draagt de Raad voor Rechtsbijstand een groot gedeelte van de kosten voor uw advocaat. U betaalt dan slechts een eigen bijdrage van € 143,-. Kijkt u voor de exacte inkomensgrenzen en de hoogte van de eigen bijdrage op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Rechtsbijstandsverzekering? Vrije advocaatkeuze!

Wanneer u gedagvaard wordt of wanneer uw jurist van uw rechtsbijstandverzekering aangeeft dat er een gerechtelijke procedure gestart wordt, heeft u recht op een vrije advocaatkeuze. U mag dan zelf een advocaat kiezen. U heeft recht op een vrije advocaatkeuze in iedere procedure, dus ook bij de rechter of in bezwaar bij de overheid. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Hoger inkomen of onderneming?

Heeft u een hoger inkomen of heeft u een conflict als onderneming? Wij hanteren passende uurtarieven, ook voor advocatuur voor ondernemers, zodat iedereen een goede advocaat kan inschakelen. Conflicten moeten immers opgelost worden.

Veel gestelde vragen

  • Wat zijn de kosten van een echtscheiding?

    Afhankelijk van uw financiële situatie kunt u in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Op de website van de Raad voor de Rechtsbijstand kunt u nagaan of u aan de gestelde voorwaarden voldoet. Wanneer u niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand hanteren wij een aantrekkelijk uurtarief.

"Toegang tot het recht en mediation voor iedereen"