Neem contact met ons op voor een gratis gesprek

Advocaat huurrecht

Een advocaat huurrecht voor elke situatie

Een advocaat huurrecht van Het Wetshuys kan uitkomst bieden in tal van situaties op het gebied van huurrecht. Vooral door de crisis, maar ook door recente ontwikkelingen heeft er veel beweging plaatsgevonden op het gebied van huurrecht. Om goed in te kunnen spelen op al deze ontwikkelingen kunt u ervan op aan dat onze advocaat huurrecht ook echt een specialist is op het gebied van vastgoed in het algemeen en huurrecht in het bijzonder. Of u nu een advocaat huurrecht zoekt voor uw woonruimte of voor uw bedrijfsruimte; bij Het Wetshuys bent u in alle gevallen aan het juiste adres.

Side contactformulier

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Huurrecht voor particulieren en ondernemers

Wanneer u als particulier of als ondernemer op zoek bent naar een advocaat huurrecht, dan wilt u concreet advies en een passende oplossing met betrekking tot uw situatie. De advocaten van Het Wetshuys kunnen u helpen bij zaken als:

  • Opstellen of beoordelen huurcontracten bedrijfsruimte;
  • Opstellen of beoordelen huurcontracten woonruimte;
  • Problemen rondom de huurbetaling;
  • Incasseren van achterstallige huurschulden;
  • Gebreken aan een woning of bedrijfsruimte;
  • Bouwvergunningen, bestemmingsplannen of renovatie;
  • Het correct opzeggen van de huur m.b.t. opzegtermijn en formaliteiten.

Geschillen bij (ver)huren? Schakel een advocaat huurrecht in!

Bij huren of verhuren van woningen kunnen altijd geschillen ontstaan. Wat uw vraag ook is, de advocaat huurrecht van Het Wetshuys helpt u graag. Wanneer er bij een huurovereenkomst niet aan afspraken of verwachtingen wordt voldaan, bijvoorbeeld als de huur niet wordt betaald of als er achterstallig onderhoud is dat niet wordt verholpen, dan kan dit leiden tot problemen waarvoor een advocaat ingeschakeld kan worden. Op dat moment komt Het Wetshuys in beeld om samen met u dit traject aan te gaan en toe te werken naar een oplossing. Wij adviseren, ondersteunen en zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet!

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een advocaat huurrecht? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.