Neem contact met ons op voor een gratis gesprek

Mediation burenruzie

Een burenruzie begint vaak met een kleine ergernis. Als dit niet wordt uitgesproken kunnen ergernissen zich opstapelen en kan het woongenot ernstig worden aangetast. Daarom is het belangrijk om tijdig in te grijpen en de burenruzie snel op te lossen. Onze deskundige mediators kunnen u hierin bijstaan. Wij begeleiden u met het maken van werkbare oplossingen, waardoor u beiden met plezier in uw huis kunt blijven wonen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Side contactformulier

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Mediators bij burenruzie

Bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators staat u centraal. Wij lossen problemen met de buurt op en helpen u om weer in gesprek te komen met uw buren. Onze gespecialiseerde mediators starten met het aanpakken van de verstoorde communicatie. Zodra de verhoudingen weer genormaliseerd zijn en het vertrouwen tussen u en uw buren verbeterd is, gaan we samen met u en uw buren op zoek naar een duurzame en doeltreffende oplossing die gebaseerd is op de onderliggende belangen van beide partijen. Wij begeleiden u gedurende het hele traject. Zo voorkomt u een juridische procedure en verbetert uw woongenot. Mocht u niet aan tafel willen of kunnen met uw buren, dan kunt u terecht bij onze advocaat burenrecht. Deze haalt voor u het meest optimale resultaat uit uw zaak.

Onze mediators zijn geregistreerde- en gecertificeerde MfN-mediators die gespecialiseerd zijn in conflicten met de buren. U kunt daarbij ook rekenen op onze brede juridische kennis. Zo weet u zeker dat alle gemaakte afspraken voldoen aan de wet. Onze mediators zijn gericht op oplossingen, zonder uw emoties uit het oog te verliezen.

“Het is belangrijk om tijdig in te grijpen en de burenruzie snel op te lossen”

Download de gratis whitepaper over Mediation