Even voorstellen: Anneloes de Graaf-Ardts, LLB

Anneloes is weer terug van weggeweest. In 2009 liep zij stage bij ons toen nog startende kleine kantoor. Sinds september is Anneloes werkzaam bij ons als juriste. “Ik voel me thuis bij Het Wetshuys, zowel door het werk als de collega’s. Het werk is zeer divers en iedere dag zijn er weer andere vraagstukken. Hiervoor ben ik rechten gaan studeren. Ik blijf bij Het Wetshuys in ontwikkeling, daar krijg ik positieve energie van!”

In de tussenliggende jaren heeft Anneloes bij een groot advocatenkantoor gewerkt en ervaring opgedaan. “Ik ben HBO-rechten gaan studeren om iets te kunnen betekenen. Om aan het einde van een werkdag te kunnen zeggen, ik heb weer iemand kunnen verder helpen. Het Wetshuys is voor iedereen toegankelijk. We bieden hier voor iedereen een luisterend oor en specialistische rechtshulp. Dat spreekt mij aan, het persoonlijke contact. Ik ben graag creatief in mijn werk en probeer daarmee voor iedereen en elk vraagstuk een oplossing te bedenken. Aan het eind van een werkdag ga ik met een voldaan gevoel naar huis.”

Ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Recent heeft Anneloes de opleiding alimentatierekenen gevolgd. “Bij Het Wetshuys leer ik iedere dag weer bij en kan ik mij verder ontwikkelen. Fijn dat er mogelijkheden zijn voor het volgen van cursussen.”

Goede werksfeer

Bij Het Wetshuys heerst een informele werksfeer. “De sfeer onderling is goed. Het is mij opgevallen dat iedereen een hart voor de zaak heeft. Dat vind ik mooi om te zien. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd om een gezellig praatje te maken. Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van Het Wetshuys.”

Vrije tijd

Anneloes is in haar vrije tijd druk met de verbouwing van haar ouderlijk huis, een oude boerderij. “We zijn van ons mooie huis een gezellig thuis aan het maken voor het hele gezin. Ik ben getrouwd en heb drie prachtige kinderen. Heerlijk om te zien dat de kinderen genieten van het buitenleven. Met het inrichten van het huis kan ik ook mijn creativiteit kwijt. Ik vind het leuk met interieur bezig te zijn.

Verder maak ik graag leuke uitstapjes met vrienden en familie. Naar musea of lekker even dansen. Dansen is ook een traditie binnen ons gezin, iedere avond na het eten even tijd voor ontspanning.

Meer over dit onderwerp

Dubbele achternaam voor kinderen

Vanaf 1 januari 2024 hebben er weer enkele veranderingen in de wet plaatsgevonden. Eén van die veranderingen is de mogelijkheid …

Lees verder

Doxing strafbaar per 1 januari 2024

Per 1 januari 2024 is doxing strafbaar. Doxing komt veel voor en heeft vaak grote impact op de slachtoffers. Wat …

Lees verder

Jurist Sociale zekerheidsrecht en Arbeidsrecht (HBO/WO)

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt aan particulieren en ondernemers betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de mens …

Lees verder