Scheiding met kind

Unieke werkwijze bij scheiding met kind

Het Wetshuys Advocaten en Mediators in Venlo en Venary is uniek in de wijze waarop ouders en kinderen worden begeleid tijdens en na een scheiding. Uw kinderen staan daarbij centraal. Anders dan gebruikelijk in de advocatuur wordt niet alleen gesproken over de juridische en financiële gevolgen van de scheiding. Wij staan uitgebreid stil bij de gevolgen van de scheiding voor de kinderen.

Meer informatie? Download dan onze speciale folder:

Bekijk folder

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:

KIES-begeleiding voor het kind

Bij een scheiding met kind helpen wij u en uw kind met vragen als:

  • Hoe ga ik om met mijn kind tijdens en na een echtscheiding?
  • Hoe vertellen wij de kinderen over de scheiding?
  • Hoe ga ik om met de nieuwe partner van één van mijn ouders?
  • Hoe ervaart mijn kind de scheiding?

Wij kunnen u onze unieke werkwijze aanbieden doordat onze advocaten en mediators speciaal zijn opgeleid om kinderen en ouders in scheiding te begeleiden. Zij zijn gecertificeerd KIES- professional en weten als geen ander hoe zij uw kind een stem in de scheiding kunnen geven.

Scheiding met kind. Meer informatie?

Uit onderzoek van de Universiteit van Utrecht blijkt dat een scheiding grote impact op kinderen en jongeren heeft. U kunt er als ouders samen voor zorgen dat uw kinderen de scheiding goed doorstaan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.
Ook kunt u op onze locatie in  Venlo kunt u binnenlopen zonder afspraak. Van maandag tot en met vrijdag houden wij spreekuur tussen 15.00 en 16.30 uur. Komt u liever op een ander tijdstip? Of geeft u de voorkeur aan onze locatie in Venray? Maak dan even een afspraak met ons.

Contact opnemen

 

"Rust bij uw kinderen, geeft uiteraard ook rust bij u als ouders"