Neem contact met ons op voor een gratis gesprekNeem contact op

Even voorstellen: mr. Sana Addarrazi

Sana maakt sinds september 2018 deel uit van Het Wetshuys Advocaten en Mediators als juriste. Ze behaalde in augustus 2018 haar Master Recht en Arbeid (specialisatie Arbeid en Gezondheid) aan de Universiteit van Maastricht. “ Met mijn rechtvaardigheidsgevoel wil ik graag het best mogelijke resultaat uit een zaak halen. Het geeft mij veel voldoening om me hier optimaal voor in te zetten: voor elk probleem is er immers een oplossing!”

Eerste indruk

De eerste maanden als juriste bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators zijn haar goed bevallen. “De informele sfeer binnen het kantoor spreekt mij erg aan. Ik voelde me direct op mijn gemak. De uitdaging en aantrekkingskracht van de advocatuur ligt er vooral in om complexe zaken volledig te doorgronden en samen met een topteam tot een creatieve en vooral juridisch sluitende oplossing te komen. Tegelijkertijd krijg je binnen Het Wetshuys Advocaten en Mediators de ruimte om je zelfstandig te ontwikkelen hetgeen mij zeer aanspreekt.”

Sana is echter geen onbekende binnen Het Wetshuys Advocaten en Mediators, ze liep immers eerder in 2018 al geruime tijd stage bij het kantoor. Met haar zachte maar ook doortastende persoonlijkheid heeft ze haar plekje binnen Het Wetshuys dan ook vol overtuiging weten te bemachtigen. Juist voormelde eigenschappen maken een goeie juriste met hart voor de zaak!

Vrije tijd

Sana is een echt familiemens en brengt haar vrije tijd het liefst door met haar familie. Daarnaast houdt Sana van lekker eten en reizen. Een van haar favoriete gerechten is sushi en er gaat dan ook geen week voorbij dat dit woord niet valt. In haar vrije tijd trekt Sana graag de sportschoenen aan om een rondje te gaan hardlopen.