Even voorstellen: Ans Peeters-Janssen

Ans is in 1987 als juridisch secretaresse begonnen op een klein advocatenkantoor dat uitgroeide tot een van de grotere kantoren van Venlo.

In december 2019 is Ans overgestapt naar Het Wetshuys Advocaten en Mediators. Het werken bij Het Wetshuys vindt Ans enorm veelzijdig.

Hier ben je secretaresse, telefoniste en receptioniste tegelijk. Je hebt veel contact met cliënten. Ook een stukje van de financiële administratie hoort erbij. Je maakt facturen en tussendoor ontvang je cliënten en serveer je koffie. Deze diversiteit maakt het leuk. Geen dag is hetzelfde. Ik haal veel voldoening uit het contact met cliënten. Juist in deze tijden is een prettig contact extra belangrijk”.

In haar vrije tijd leest Ans graag en houdt zij van fietsen en wandelen. Ook gaat zij graag een weekendje weg. Ans heeft inmiddels haar plekje bij Het Wetshuys gevonden.

“Fijne collega’s vind ik erg belangrijk. Dat is wat ik hier getroffen heb en maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga”. De advocaten, juristen en het secretariaat gaan op een informele en collegiale manier met elkaar om, waardoor er een goede sfeer is”.  Hier profiteren onze cliënten optimaal van!

Meer over dit onderwerp

Dubbele achternaam voor kinderen

Vanaf 1 januari 2024 hebben er weer enkele veranderingen in de wet plaatsgevonden. Eén van die veranderingen is de mogelijkheid …

Lees verder

Doxing strafbaar per 1 januari 2024

Per 1 januari 2024 is doxing strafbaar. Doxing komt veel voor en heeft vaak grote impact op de slachtoffers. Wat …

Lees verder

Jurist Sociale zekerheidsrecht en Arbeidsrecht (HBO/WO)

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt aan particulieren en ondernemers betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de mens …

Lees verder