Mediation

Onze missie: de mens centraal stellen. Werken aan doeltreffende en duurzame oplossingen door mediation bij scheiding of ander conflict. De mediators van Het Wetshuys Advocaten en Mediators zijn ervan overtuigd dat échte oplossingen alleen tot stand komen door een goede gedachtewisseling gekoppeld aan stevig onderhandelen. Mediation dus. Wij begeleiden mensen in het gehele traject van herstel van communicatie tot het vinden van de beste oplossing.

Contact opnemen

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:

Schakel een onafhankelijke mediator in

In plaats van procederen, kan met behulp van een onafhankelijke derde – de mediator – een kwestie als een scheiding, een arbeidsconflict of een ander probleem worden opgelost. Samen met onze mediator wordt er gezocht naar een gezamenlijke oplossing die voor de betrokken partijen optimaal is. Hierdoor wordt voorkomen dat problemen worden uitvergroot en op de spits worden gedreven. De bereikte oplossing kan neerkomen op uit elkaar gaan of met elkaar verder gaan; al naar gelang de wensen en de mogelijkheden.

Geregistreerde- en gecertificeerde MfN mediators

Onze mediators zijn geregistreerde en gecertificeerde MfN – mediators. U kunt daarbij ook rekenen op onze brede juridische kennis. Zo weet u zeker dat alle gemaakte afspraken voldoen aan de wet. Onze mediators zijn gericht op oplossingen, zonder uw emoties uit het oog te verliezen.

"Mediation creëert nieuwe mogelijkheden"